Izvor:
14.11.2019 u 11:48
0

IZLAZI IZ RIJALITIJA, MORA U ZATVOR! Učesniku stiže poziv za izdržavanje kazne

ERI ODUZIMAJU MOTEL: ZBOG UNUKA OSTAJE BEZ PREBIJENE PARE, OVO ĆE MU NAJTEŽE PASTI! (FOTO)

Već na ulasku u osmu sezonu rijalitija "Parovi", Dario Šogorović je rekao da je dobio sudsku presudu, prema kojoj mora da ide u – zatvor!

S obzirom da je Šogorović bio i prošle sezone, kao veliko iznenađenje u rijalitiju, pokazao da mu ne smeta zatvoren prostor, i da je boravak u ovom programu, u stvari priprema za boravak iza rešetaka.

SLAĐA – OPASNA ZAVODNICA: Svi ovi MUŠKARCI se LOŽE na NJU! Ova TAKMIČARKA misli DRUGAČIJE! (FOTO)

– To se dogodilo davno, napali su me u jednom klubu – pričao je Šogorović. – Branio sam se, ali sam im naneo povrede, zbog kojih ću da odgovaram. Nisam kriv, nikog nisam provocirao, niti dirao. napali su me, život mi je bio ugrožen. Da se nisam branio, grupa bi me unakazila…

Za sada je Šogorović bezbedan u rijalitiju.

HAOS U VILU PAROVA: Uhvaćen je na delu! Sakrio mobilni telefon od svih, poziv je upućen NJOJ! (FOTO)

Happytv

Izvor:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter