Izvor:
14.11.2019 u 11:44
0

ERI ODUZIMAJU MOTEL: ZBOG UNUKA OSTAJE BEZ PREBIJENE PARE, OVO ĆE MU NAJTEŽE PASTI! (FOTO)

IZLAZI IZ RIJALITIJA, MORA U ZATVOR! Učesniku stiže poziv za izdržavanje kazne

Pevač Era Ojdanić, nakon velikog skandala u vili Parova, ostaje bez prebijene pare! Naime, njegov unuk Uroš Anđelić u vilu je uspeo da unese i to kako je mnogi misle preko klavijaturiste Mikija, ali upravo je njegov deda glavni osumljičeni!

HAOS U VILU PAROVA: Uhvaćen je na delu! Sakrio mobilni telefon od svih, poziv je upućen NJOJ! (FOTO)

Zbog svega što se izdešavalo Eri Ojdaniću je pozlilo jer je svestan da zbog kršenja ugovora koje je napravio njegov unuk moraće da debelo plati grešku svog unuka! Međutim, kako upućeni izvor Ojdanić je u momentu dok je pratio Happy televiziju, polupao sve flaše koje su mu se nalazile u ruci, i odmah se dao u zapevku na sred motela!

Zar sve da izgubim zbog njega, joj Uroše šta mi napravi! Ostadoh bez svega zbog tvoje gluposti, šta ti je deda govorio! – orilo se u Erinom motelu!

Upućeni tvrde da će Eri najteže pasti oduzimanje njegovog automobila marke Mercedes, pa će ubuduće morati da se vozi kao svi ljudi, autobusom!

MILOJKO TU NEMA ŠTA DA TRAŽI: Akcija u TUŠ KABINI potvrdila SVE! (FOTO)

Happytv.tv
Foto:Happytv.tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter