Izvor:
21.11.2019 u 08:01
0

MILIJANA PRED PUCANJEM: Više nije mogla da izdrži, pa se obratila Jeleni Golubović za pomoć! (VIDEO, FOTO)

SVI MUŠKARCI LUDE ZA NJOM: Lepa rijaliti takmičarka MOŽE DA BIRA koga želi pored sebe! NA SVE PRISTAJU! (FOTO)

Na garnituri sedele su Jelena Golubović i Milijana Božić. One su razgovarala o svojim ljubavnom problemima. Milijana se požalila da je njoj najteže u ljubavnom trouglu:

Ja mislim da je u ovoj situaciji mnogo teže meni. On se igra, ja se ne igram. Njega ova situacija ne oštećuje kao mene – požalila se Milijana Jeleni.

Iako je tačno da ona prolazi kroz težak životni period, ne može se reći da je njoj najteže. Šta da kaže Milojko koji gleda svoju ženu kako spava u krevetu sa drugim muškarcem. S druge strane, brak Nemanje Stamatovića Žapca može pući u svakom trenutku! Videćemo šta će se dešavati u narednom periodu.

SVI SU ODBIJALI NJENU VLAST: Nisu je želeli za predsednicu, a onda je uputila ovu PORUKU! Svima je ZAPUŠILA USTA! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter