Izvor:
21.11.2019 u 08:15
0

BRUTALNO JE NAPALI: Bivši rijaliti takmičari izneli njen PRLJAV VEŠ! Nije znala šta je snašlo! (VIDEO, FOTO)

MILIJANA PRED PUCANJEM: Više nije mogla da izdrži, pa se obratila Jeleni Golubović za pomoć! (VIDEO, FOTO)

Dimitrije Mijatov i Maja masaža gostovali su u emisiji "Upoznajte Parove" prilikom koje su izneli veoma zanimljive informacije o novoj rijaliti takmičarki Anastasiji Stanojević Palčici.

Kakvo mišljenje imaš o Snežani Jovičić? – pitao je Mijatov Anastasiju.

Nisam je još upoznala i ne želim da pričam na osnovu prvog pogleda i razgovora. Kad je upoznam pričaću – odgovorila je Palčica.

Vidi se po tebi kakva si kad nećeš da odgovaraš na pitanja voditeljke. Kriješ sve o svom životu i dečku. Maja masaža zna sve o tebi – rekao je Mijatov.

Čula sam svašta o njoj. Igrala je po kavezima, barovima, šipkama, penjala se na pultove. Ona definitivno ne zna šta radi! Iz prve ruke imam pouzdane informacije – ispričala je Maja masaža.

Palčica nije želela da razgovara o ovim temama u tom momentu, te je sve negirala.

SVI MUŠKARCI LUDE ZA NJOM: Lepa rijaliti takmičarka MOŽE DA BIRA koga želi pored sebe! NA SVE PRISTAJU! (VIDEO, FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter