Izvor:
21.11.2019 u 09:34
0

„ON SE RAZVODI SAMO SUBOTOM I NEDELJOM“! Sumnja u Milojkovu rešenost da stavi tačku na brak! (VIDEO, FOTO)

PREPUSTIO SE NJENIM VEŠTIM RUKAMA: Slađa i Ploća uživaju zajedno! Na pomolu nova rijaliti ljubav? (VIDEO, FOTO)

Snežana Jovičić bila je u Tajnoj sobi i iznela svoje mišljenje o najpoznatijem ljubavnom trouglu. Evo šta je ona rekla:

Što se tiče Aleksandre i Milojka, ja sam već dosta puta rekla da bi ona sve uradila za kadar, devojka koja bi u svaku priču da se umeša. Ona uđe u igru, ali ne zna da je iznese do kraja i onda se povlači pred prvom preprekom. S druge strane, videla sam Milijanino ponašanje i mislim da se zaista zaljubila u Žapca, ali on u nju nije. Ako ovako nastave biće tu svašta. Milojko se razvodi samo subotom i nedeljom, ne ostalim danima. Ali bih volela da dođe advokat i da vidim da li je on spreman da se razvede zarad rijaltija. Smatram da je sve to njihova igra, nameštaljka kako bi došli do novca – detaljno je ispričala Sneža.

Ona uvek ima šta da kaže i slobodno izražava svoje mišljenje. Postala je pravi rijalti igrač!

NISU MOGLE DA STANU: Kiki I Mira UŽIVALE u Tajnoj sobi! Ukusni HAMBURGERI su ih veoma oraspoložili! (VIDEO, FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter