Izvor:
21.11.2019 u 13:39
0

MILIJANA NAPRAVILA POTPUNI HAOS: VIKALA NA ŽAPCA PA MU U NALETU BESA POCELAPA KOŠULJU! (FOTO)

LEPA LUKIĆ PONOVO U RIJALITIJU! Svi su se oduševili kada su čuli njen glas! (FOTO)

Niko nije očekivao da će Milijana Božić napraviti totalni haos za stolom. Ona je popila koju više i krenula da viče, prvo na Žapca, pa posle i na ostale takmičare:

Ti ćeš da mi j**eš mater? Jel? E j**aću ja tebi, videćeš! Ti si jedan klošar, uličar, neko ko duguje pare napolju i zato je ovde! – vikala je Milijana na Žapca. U tom momentu je ustao i napustio sto.

Šta je? J**aću ja mater svima! Svaki dan ću da pijem kako bi svima j**ala mater, posebno tebi. Vendi, molim te, pošalji me u izolaciju da ne napravim neko s*anje – nastavila je Milijana.

Vikala je da će Žapcu pocepati košulju i da će napraviti totalni haos u vili. Ornela Mijatović se umešala jer je Milijana žestoko iznervirala zbog remećenja slavlja.

OPASNA BAKA CAKA: Pavau dala KORISNE SAVETE, pa mu objasnila kako da Jelenu ODVUČE U KREVET! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter