Izvor:
23.11.2019 u 00:56
0

IMAMO JOŠ JEDNU BEBU U VILI „PAROVI“: Mili Radosavljević postao je otac! Ovo je najsrećniji momenat u njegovom životu! (FOTO)

ZA NJEGA JE OVO PRVI PUT: Mili želi mladu rijaliti učesnicu! Svima je priznao šta oseća prema njoj! (FOTO)

Sanja Mirkov posumnjala je da je u drugom stanju, te je tražila da uradi test za trudnoću. Do toaleta je ispratila naša gošća Aleksandra Marjanović.

Milutin Mili Radosavljević stao je na vrata vile i sačekao da mu obezbeđenje donese posudu. On je u trenutku promenio boju lica i nije bio svestan šta se oko njega dešava.

Sanja je uradila test, ali je test bio nevažeći, te je test morala da radi po drugi put. Svi ukućani su skakali od uzbuđenja.

Dve crte ljudi! – vikala je Aleksandra.

Kada je čuo, odmah je počeo da plače. Nije mogao da sakrije oduševljenje!

NA SVE NAČINE POKUŠALA DA GA OSVOJI: Ovog takmičara želi samo za sebe i spremna je na sve! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter