Izvor:
23.11.2019 u 19:47
0

„ON SE BUDI PIJAN!“ Jelena Ilić besna zbog dešavanja iz spavaće sobe! (FOTO)

"ONA JE NJEGOV KERIĆ!": Marinković šokirao sve prisutne svojim mišljenjem o Neveni! Odmah je napustila prostoriju! (FOTO)

Ukućani su tokom emisije "Upoznajte Parove" razgovarali o sinoćnim dešavanjima iz spavaće sobe. Dok su jedni branili Dušana Zdravkovića, drugi su stali na stranu Ivana Marinkovića. Evo šta je rekla Jelena Ilić:

Ovaj gospodin Zdravković je poslednjih par dana jako pijan, čak se probudi pijan! On govori i ćaska sa sobom. To je zdravo kako kažu ljudi, ali ne pod dejstvom alkohola. Ja nisam pipala Ivaniu i nisam časkala sa Dariom, već sam spavala u svom krevetu. Ali je on ušao u moj krevet i izvukao me iz njega. On je tako hteo da odgovori Ivanu Marinkoviću. Čovek halucinira zbog alkohola, uleteo mi je u krevet i izvukao iz njega! Jedva su ga odvukli u izolaciju – prepričavala je Jelena sinoćna dešavanja.

Slađa Petrušić je objasnila da je Dušan ponovio samo ono što je Ivan uradio. Kada je Ivania izbačena iz kreveta, Dušan je prišao Jeleni i izneo je iz kreveta. Ova tema napravila je totalnu pometnju.

SVE JE BILA NAMEŠTALJKA TAKMIČARA: Đole priznao da se poigrao sa Milijem! Njegova reakcija će vas oduševiti! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter