Izvor:
10.11.2016 u 17:22
0

Ovo ste svi čekali: Gasttozz otkrio ono što milione ljudi zanima i uopšte vam se neće dopasti!

Pobednik treće sezone rijaliti programa "Parovi" Nenad Marinković Gasttozz uključio se uživo u program jednog radija, te je pričao o svom prvom singlu "Namerno" koji je izdao pre nekoliko dana.

Pored toga, Marinković je rekao da su on i Zorica Dukić zajedno u Kanadi gde obilaze šoping centre, uživaju, a sutra već putuju na Kubu. Takođe, rekao je da će za Novu Godinu raditi u Beču u jednom klubu na zabavi koja će biti "opasna".

Verujemo da će njegovi fanovi biti srećni jer je Gasttoz konačno otkrio gde će nastupati za Novu godinu, međutim neće im biti pravo što nije u Srbiji, gde mogu da ga slušaju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter