Izvor:
02.12.2019 u 17:21
0

KAKO ĆE OVO ERA DA REŠI? Ako joj je mali, neka kaže…

Mada se njegova mama složila da Uroš ostane sa Draganom, uprkos tome, što je majka dva dečaka, Erin unuk, nije bio dosledan ljubavi, koju je započeo sa rijaliti učesnicom.

– On se stalno mota oko drugih devojaka, to nijedna neće da istrpi – rekla je Dragana Mitrović. – Pre mesec sam se razvela, neću valjda da se vezujem za nekog ko je još gori od mog bivšeg muža!?

Uroš se pravdao Merlinu, da nije kriv i da će se popraviti, tražio je da dođe Era, da izvadi situaciju, ali se deda nije oglašavao.

– Ne treba niko da dolazi da mi objašnjava, meni je sve jasno – rekla je odsečno Dragana. – Uroš je neozbiljan. Šta hoće?

S druge strane, Erin unuk misli da je nešto zabrljao u krevetu.

– Bilo je sve super, dok nismo imali seks! Ako joj se ne sviđa, nek mi kaže – rekao je Uroš.

Happytv

Foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter