Izvor:
10.11.2016 u 20:00
0

Beži u „Snajke“: Bivša učesnica „Parova“ ulazi u rijaliti samo da bi uradila jednu stvar!

Iako je učestvovala u zabavno – humorističkom programu "Parovi", Vesna Rivas, bivša učesnica "Parova", poverila se drugarici da bi odlazak u rijaliti "Snajke" bio odličan korak za nju.

Istina je da bih rado ušla u "Snajke", ali ne da tražim mladoženju, već da pobegnem od onih koji me jure – vesela je Vesna Rivas.

Udvarača ima svuda i na svakom koraku. Ali, ako srce zaigra, pa, zašto da ne, i pred kamerama, stanem na ludi kamen. Nikad se se ne zna. Uostalom, provodadžije su momci iz "Parova", a mi se veoma dobro poznajemo.

Vesna Rivas je u rijalitiju "Parovi" bila mlada Zmaju nod Šipova, a po izlasku iz luksuzne vile pomirila se sa bivšim mužem, sa kojim je sada u sjajnim, ali – prijateljskim odnosima. A da li će ući u "Snajke", i dalje ostaje nepoznanica.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter