Izvor:
03.12.2019 u 17:33
0

IVAN MARINKOVIĆ OVO NIJE ČUO! Dario, ne pričaj o nama na PAROGRAFU!

Nešto se očio dešavalo između Jelene Ilić i Darija Šogorovića, čim je ona nekoliko puta prilazila u toku dana momku iz Dervente i molila ga da ne priča o njima u večerašnjoj emisiji "Parograf".

– Jelena je noćima zvala moju majku, dosađivala nam je, svašta je pričala o Ivanu – rekao je Dario u emisiji "Upoznajte Parove". – Sve ću ispričati o njima, jer ih ja znam najbolje! Ona je nešto, što nikad niste videli. A, Marinković se ne snalazi u toj vezi!

Sukobi između Jelene Ilić i Darija Šogorovića, traju pre rijaltija, a u osmoj sezoni su kulminirali.

– Nadam se da će Dario da nas ostavi na miru – rekao je Ivan Marinković.

Bivši muž Goce Tržan, međutim, ne zna, da njegova devojka satima moli rijalit učesnika koji je večeras na Parografu, da ne otkrije njihovu tajnu.

Happytv

Foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter