Izvor:
03.12.2019 u 21:48
0

PITANJE NA KOJE SU SVI ČEKALI ODGOVOR: Da li je Dario namerno ošišao Ivanu? Cela vila sluša njegov odgovor sa velikom pažnjom! (FOTO)

Da li je namerno ošišao Ivanu, Dario je odgovorio potvrdno. Ovo pitanje je iznenadilo ostale takmičare.

– Njoj lepše stoji dobra kosa. To sam uradio i zbog sebe i zbog nje. Posle je bila sa Krofnicom i to sam namestio – rekao je Dario.

Takmičari su burno reagovali i istakli da je ovaj postupak krajnje pokvaren sa njegove strane. Ivana je takođe dala svoje mišljenje o ovom događaju i priznala je da je tada želela to da uradi, kao i da na neki način podržava njegove "bizarne momente".

Parograf je rekao da je njegov odgovor istinit. Večeranje izdanje Parografa obećava da bude jedno od najzanimljivijih ikada.


NE ŽELI DA ZAVRŠI DOKTORSKE STUDIJE: Dario otkriva kakva ga je karijera čekala u Nemačkoj! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter