Izvor:
05.12.2019 u 21:39
0

NA LJUBAVNIM MUKAMA: Ivania neraspoložena zbog raskida sa Dušanom! Evo šta je razlog njihovog lošeg odnosa! (FOTO)

SVE JE REŠENO: Milijana se udaje za Žapca! Nećete verovati kakve planove imaju! (FOTO)

Ivania Bajić otišla je u Tajnu sobu kako bi sa Merlinom podelila svoje ljubavne muke. Naime, ona je raskinula sa Dušanom Zdravkovićem i zbog toga se ne oseća dobro. Evo šta je ona ispričala povodom toga:

Zašto ste vas dvoje raskinuli? – pitao je Merlin.

Ne bih o tome. Ne mogu više o tome da pričam. Previše se stresiram i sve trpim u sebi. Mnogo mi je loše i iz tog razloga planiram sa iskuliram čitavu situaciju. I sinoć mi je prekipelo i pukla sam. Sve je to zbog zatvorenog prostora i ne mogu da trpim sve ove priče, pogotovo ne napade pojedinih ukućana. Trebala bih otići kući na dva meseca. Želim sebe da dovedem u normalno stanje – ispričala je Ivania.

Da li je Petrušićeva uzrok vašeg raskida? – zanimalo je Merlina.

Ne – kratko je odgovorila Ivania.

PRUŽIO JOJ RAME ZA PLAKANJE: Alberto prišao bivšoj devojci tokom žurke! Palčici neće biti dobro kada čuje njihov razgovor! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter