Izvor:
06.12.2019 u 00:30
0

POGODIO GA U ŽIVAC: Dušan Zdravković otpevao legendarne kafanske pesme! Žabac van sebe! (FOTO)

ZAHTEVALA JE OBJAŠNJENJE: Kiki ne može da se pomiri sa činjenicom da je Mili izbegava! (FOTO)

Dušan Zdravković ulepšao je večerašnju žurku. On je zapevao i oduševio sve prisutne. Posebno Nemanju Stamatovića Žapca. Otpevao je legendarne kafanske pesme samo za njega.

Naime, Žabac je noćas zaprostio Milijanu Božić. Svojim potezom iznenadio je mnoge. Većina je bila oduševljena ovom veridbom, te su popili i pevali u njihovo ime.

Kada je Dušan zapevao, Žabac je zaplakao od sreće. Odmah ga je poljubio u ruku i tražio da otpeva makar još jednu pesmu. Njegovo izvođenje pohvalila je i Ivania Bajić. Tvrdi da ima najlepši glas u vili. Međutim, za Zoranu Losić nije imala lepe reči. Uopšte joj se ne sviđa njeno večerašnje izdanje, kao i to što non stop spopada Daria Šogorovića.

Žurka je u punom gasu i ukućani se ludo zabavljaju.

Ostanite uz nas i ispratite sva najnovija dešavanja iz vile "Parovi".

NEOČEKIVAN PREOKRET: Pavau fali jedna posebna takmičarka! Svuda je traži pogledom! O NJOJ je reč! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter