Izvor:
07.12.2019 u 20:57
0

SVI SU SE ODLIČNO SPREMILI: Stručni žiri i roditelji takmičara potpuno ISKRENI! Takmičenje se nastavlja! (FOTO)

PRESTAVILI SE VEČERAŠNJI KONKURENTI: Žiri nije imao ni malo milosti! Evo šta su im poručili! (FOTO)

Nakon što su članovi žirija završili svoje izlaganje, na red su stigli i roditelji rijaliti takmičara. Evo šta su oni rekli:

Što se tiče Daria, on se time bavi amaterski, dok Dušan se profesionalno bavi muzikom. Nisam strog, već iskren. Ono što valja ja pohvalim, što nije kritikujem – rekao je Dariev otac.

Pohvalila ga je i njegova devojka, ali se na njenom licu vidilo da je razočarana zbog druženja sa takmičarkama na prošloj žurci.

Oglasila se i majka Dušana Zdravkovića kojoj je veoma drago što je Dario otpevao pesmu iz porodice Zdravković. Nije imala nikakve zamerke.

Pravo iznenađenje večeri je i Džonatan Mastor Lumbila koji je sve oduševio svojim pevanjem. Takmičari su se odlično spremili.

POČEO JE PRAVI MUZIČKI SPEKTAKL: Prvi je na podijum izašao Milojko Božić! Sve je oduševio! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter