Izvor:
13.12.2019 u 18:34
0

BARBI PODELILA TAKMIČARE: Dok je većina brani, nekoliko takmičara sumnja u njenu potresnu priču! (FOTO)

PRVI PUT U ISTORIJI RIJALITIJA! RAZVOD UŽIVO! VEČERAS!

Ornela Mijatović jedna od učesnica koja ne veruje u potresnu priču Sanje Spasojević Barbi. Naime, ona je ispričala da je sa 15 godina preživela pokušaj silovanja.

Da kažem nešto, kada već malu Sanju učite da laže, naučite je kako treba! Ona je pokušala da nametne tužnu priču! – vikala je Ornela na Sanjinu podršku.

S druge strane, pojedini takmičari ne dovode sve to u pitanje, ali ističu da mladoj devojci nije mesto pored starijeg muškarca i u blizini zabranjenih supstanci. To misli Đina Marjanović i Đorđe Tomić.

U emisiji "Upoznajte Parove" uključila se žena koja lično poznaje Sanju i istakla sledeće:

Ovo što je devojka ispričala je sve istina, Zaista je ružno da neko iznosi uvrede na njen račun. Majka je ostavila kada je imala godinu dana i otišla u Francusku. Neka Sanja sve lepo ispriča – javila se gospođa koja poznaje Sanju.

MILOJKO SE KONAČNO RAZBUDIO: Toliko je isprovocirao svoju ženu da je ostavio BEZ TEKSTA! Potpuno neočekivano! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter