Izvor:
14.11.2016 u 15:42
0

Oni su se dokazali i pokazali: Ovo su najuspešniji kandidati za „Parove“!

Čitava Srbija i region se svakodnevno pitaju kada će krenuti nova sezona rijalitija "Parovi". Dok sa nestrpljenjem čekate, donosimo analizu bivših učesnika, odnosno ko je od njih najviše profitirao i ko je najviše zaslužio da se nađe u novoj sezoni.

Nenad Marinković Gasttozz– snimio prvu pesmu koja je postala veliki hit. Juče je proslavio neverovatnih 7 miliona pregleda. Njegova karijera ide uzlaznom putanjom, a trenutno se nalazi na Kubi.

Maca Diskrecija – počela da nastupa kao pevačica širom Evrope, snimila pesmu koja je osvojila mlađu publiku, počela da se bavi porno fotografijom.

Marko Perović– radi trenutno tri posla. Radi kao menadćer na jednom spalvu, ušao u posao sa Izraelcima, trenutno se nalazi kao provodaždija u "Sanjkama".

Branislav Radonić Brendon – priprema se na put u Ameriku, gde će se baviti zdravom ishranom i fitnesom…

Ko od njih će ući u novu sezonu "Parova", ostaje da se vidimo.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter