Izvor:
17.11.2016 u 22:45
0

Nije mogla da se suzdrži: Oglasila se Dalila, evo šta je rekla kada je videla Mladenov i Teodorin seks! (foto, video)

Verovali ili ne, posle samo 25 dana, Mladen Vuletić i Teodora Radoičić imali su seks u rijalitiju "Snajke", a fanovi koji i dalje navijaju za Dalilu Mujić odmah su se raspisali na društvenim mrežama i osudili Crnogorca što je tako brzo zaboravio Dalilu.

No, dok je on u rijalitiju kao provodadžija, Dalila je u Sarajevu kod drugarice Selme sa kojom se odlično provodi po kafanama i klubovima. Baš kada su Tea i Mladen uskočili u krevet i počeli sa maženjem i pipkanjem, svi su mislili da će Dalila nešto da prokomentariše međutim ona je objavila fotografiju sa drugaricom i preslatkim dečakom i napisala "rodila nas majka". Izgleda da su se oni negde uputili i da Dalila ni najmanje ne misli na Mladena.

Bivša učesnica "Parova" izgleda atraktivnije nego ikad, pa deluje da joj ovaj seks uopšte teško ne pada. Šta vi mislite?

Pogledajte kako je izgledao njihov seks:

Happytv.rs
Foto: Instagram/dalila_morenno_official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter