Izvor:
23.11.2016 u 23:20
0

TEODORA NE ZNA S KIM IMA POSLA: Mladenu u Zeti spremaju svadbu, evo ko je njegova verenica!

Najveći crnogorski zavodnik Mladen Vuletić već nekoliko nedelja je u zabavno – humorističkom programu "Snajke", a čim je ušao odmah je "bacio oko" na Teodoru Radojičić sa kojom se i smuvao.

Njih dvoje su se već zaljubili, te ste imali priliku da čujete kako jedno drugom izjavljuju ljubav.

No, jedna devojka iz Podgorice koja je želela da ostane anonimna, otkrila je samo za naš portal da Mladen ima devojku u Podgorici koju vešto krije od javnosti, ali da sa njom planira budućnost.

Mladen ima dveojku i oni su u tajnoj vezi. E sad, da li će ga čekati kad izađe iz rijalitija, ne znam. Ali ona je dobra devojka, dopada se i njegovoj porodici. Oni čak planiraju svadbu sledeće godine – ispričao je izvor.

Kako će Teodora reagovati kada ovo bude čula, ne znamo, ali videćemo šta će dalje biti.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter