Izvor:
24.11.2016 u 14:30
0

„HVALA MAJCI ŠTO ME JE RODILA“: Gasttozz se rasplakao, pa napisao emotivnu poruku koja nikoga nije ostavila ravnodušnim! (FOTO)

Pobednik treće sezone rijaliti programa "Parovi" Nenad Marinković Gasttozz pre nešto manje od mesec dana predstavio je svoj prvi singl "Namerno" koji, verovali ili ne, ima čak 10 miliona pregleda!

Stoga, Marinković nije mogao da ostane ravnodušan na ovoliku posećenost pesme na Jutjub kanalu, pa se emotivnom porukom zahvalio svima koji su mu pomogli oko pesme, ali i oko snimanja spota.

– 10.000.000 !!! Došli smo i do ovoga za samo 27 dana!!! Želim da Vam se od srca zahvalim na podršci! Hvala #idjtv i #kcntv na tome što su spot bacili na svoju televiziju! Hvala bratu @cobi.v @vanjacherry @nemanja_mc_n_official @davidljubenovic na saradnji ! Hteo bih da se zahvalim i @vukmob1 @markomorenno koji su bili uz mene i ohrabrivali me sve vreme! Naravno i mojim prijateljima Banetu, Velji, Koki, @mackdames1035 i naravno @draguljce koji su verovali u ovo i koji i dalje veruju za buduće pobede! Ne mogu da zaboravim i @nenad_aleksic_sha koji je šherovao pesmu kao i VukMob i nije zaboravio Gasttozza Sa Youtuba koji je mnogima izlazio u susret a nikad ništa nije tražio nazad! Male sitnice se nikad ne zaboravljaju! I naravno svim mojim administratorima koji vode sve moguće stranice i ostalo, statistima u mom spotu @tijaanaaaab @natasa.damnjanovic @painted_lady_xoxo @pejcevmagdalena i ostalima! Hvala majčici mojoj što me rodila ! Hahahaha .

Happytv.rs
Foto: Facebook/Gasttozz

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter