Izvor:
26.11.2016 u 20:32
0

UGOJILA SE VIŠE OD 28 KILOGRAMA, A DANAS JE NEPREPOZNATLJIVA: Evo gde je i šta radi Miljana Kulić! (FOTO)

Verovatno najzanimljivija učesnica četvrte sezone rijaliti programa "Parovi" Miljana Kulić ostavila je veliki trag svojim učešćem. Ona se i smejala i plakala i svađala, ali ono što je najviše obeležilo njen boravak u vili "Parova" svakako je dobijena kilaža.

Naime, Miljana se veoma nervirala što se ugojila, a čak je i tadašnja drugarica Ružica Veljković kritikovala što toliko jede. Otkad se završio rijaliti, Kulićeva je nekoliko puta gostovala u studiju Happy televizije, a posle toga niko je nije video.

Kako saznajemo, Miljana radi u jednom hotelu kao hostesa u Petrovcu na Mlavi i odlično joj je. Što se tiče ljubavi, i dalje uživa u vezi sa svojim dečkom, a d ali će uskoro stati na ludi kamen, nismo sigurni.

Pogledajte kako Miljana danas izgleda:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter