Izvor:
11.05.2016 u 18:12
0

VESNA RIVAS OTKRILA: „Pomagala sam bivšem predsedniku“!

Progovorila!

Vesna Rivas je poštovala kodekse državnih tajnih službi da ne priča u javnosti o onome što je radila za državnu bezbednost nekada, danas za BIA, ali je u šou program “Parovi” istakla.

Prošlo je mnogo vremena i sad mogu da kažem šta se dešavalo. Zvali su jednu moju prijateljicu da pokuša da sazna gde je Marko Milošević. On je bio nestao i to niko nije znao. O tome pričam prvi put. Otkriveno je da je kidnapovan i da se nalazi na Kipru. Tamo je pronađen- rekla je Vesna.

Učesnica “Parova” je nastavila da priča kako najviši državni vrh ima svoje savetnike iz oblasti astrologije i čitača karata, a zatim su o tome govorili Vita Tarot i ostali.

Za Vesnu Rivas je rečeno da je bila konsultant Slobodanu Miloševiću i da mu je pomogla više puta upozoravajući ga na neke stvari, čime mu je možda čak I spasila život.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter