Izvor:
02.12.2016 u 02:49
0

REŠENA MISTERIJA IZ ŠIPOVA: Svi se pitaju gde je ZMAJ, otkrivamo šta se dešava sa njim i da li će ući u rijaliti!

Poslednjih nekoliko dana mnogo se pisalo o ulasku popularnog Zmaja od Šipova u rijaliti program "Snajke". Međutim, Ilija se nije pojavio u kući devojaka, a kako niko nije znao gde se on nalazi, njegovi fanovi su objavili šta se dešava sa njim.

Oni su napisali da je Zmaj zbog nepredviđenih okolnosti na imanju morao da odloži svoj ulazak.

– Zbog nepredviđenih okolnosti na imanju,Zmaj je odgodio ulazak u"Snajke" do ponedeljka.Nadamo se da će moći konačno ući u ponedeljak.

Pošto je prošao i ponedeljak, pretpostavljamo da Ilija nije završio svoje obaveze u Šipovu, a da li će se na kraju bivši učesnik "Parova" pojaviti i upoznati sa snajkama, ostaje nam da vidimo.

Happytv.rs
Foto: Facebook/Zmaj od Sipova – Srcem uz Zmaja

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter