Izvor:
02.12.2016 u 04:48
0

SPREMA SE HITČINA: Gasttozz snima DUET sa najvećom BALKANSKOM ZVEZDOM?! (FOTO)

Pobednik treće sezone rijaliti programa "Parovi" Nenad Marinković Gasttozz šokirao je čitavu javnost fotografijom koju je objavio na društvenim mrežama!

Naime, otkad se vratio sa odmora iz Kanade i Kube, Gasttozz vredno radi na promociji svog singla "Namerno", ali i na snimanju novogodišnjih emisija. Nenad je objavio sliku sa jednom od najvećih balkanskih zvezda, Draganom Mirković i to dok su bili na njenoj televiziji, pa su se fanovi odmah pitali da li je u pitanju gostovanje ili možda neki duet.

Pogledajte njihovu zajendičku fotografiju, a nadamo se d aće nas Gasttozz uskoro obavestiti da li je na pomolu saradnja sa srpskom pevačicom.

Happytv.rs
Foto: Instagram/gasttozz.official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter