Izvor:
05.12.2016 u 15:35
0

A MISLILI SMO DA JE BEZDUŠNA: Bivša učesnica ,,Parova“ napokon pokazala bolju stranu i OBRADOVALA FANOVE, a evo i kako ! (FOTO)

Bivša učesnica i pobednica serijala ,,Parovi" , koji se emituju na Happy televiziji, ne prestaju da intrigiraju javnost I dugo nakon završetka serijala.

Zorica Dukić jedna je od najintrigantijih takmičarki, a najveću pažnju privukla JE vezom sa mnogo mlađim kolegom, takođe zvezdom pomenutog rijalitija, Nenadom Marinkovićem Gasttozzom. Poznato je da Dukićeva drži salon lepote, a u poslednje vreme priređuje razne promotivne akcije kako bi obradovala sve mušterije i fanove.

Ovoga puta, promotivna akcija se odnosi na novogodišnju noć, kako bi devojke, kako on kaže, izgledale atratktivno u najluđoj noći.

Pogledajte ispod Zoričinu objavu sa Fejsbuka:

Happytv.rs
Foto: Facebook/Zorica Dukic Draguljce

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter