Izvor:
05.12.2016 u 21:42
0

Šta joj se dogodilo? Učesnica ,, PAROVA“ doživela prosvetljenje, ono što je uradila ostaviće vas bez teksta! (foto)

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajafon, jedna je od rijaliti zvezda koja nikaoga ne ostavlja ravnodušnim.

Do sada je tamnoputa starleta uglavnom poznata po kontroverznom ponašanju i estetskim hirugijama, a sada je verovatno rešila da promeni ploču.

Naime, Tijana je na svom Instagram profilu izbacila fotografiju na kojoj je lik iz crtanog filma. U prvi mah veom neobično, ali kada smo pročitali opis ispod fotografije sve nam je bilo jasno.

Na taj način Maksimovićeva promoviše borbu za decu oblolelu od raka. Ovaj human gest svakako je promeni sliku o devojci koja je do sada uglavnom umela da šokira. Nadamo se da će Tijana od sada češće pokazivati svoju bolju stranu.

Pogledajte objavu ispod:

Happyt.rs
Foto: Instagram/ticamaksimovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter