Izvor:
05.12.2016 u 21:13
0

Zapušila usta svima: Jedna od najseksipilnijih učesnica „Parova“ postala član žirija za izbor TOP MODELA! (foto)

Bivša učesnica najpopularnijeg rijaliti programa "Parovi" Sita Ahmić postala je jedna od članica žirija izbora za Top Model BiH!

Sita, koja je inače dizajnerka po zanimanju, dok je boravila u luksuznoj zemunskoj vili pokazala je da ima istančan ukus, te su tako ukućani mogli da vide njene različite odevne kombinacije koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

U skladu s tim, Sita je u Sarajevu poznata kao velika dizajnerka, pa izgleda da su se čelnici koji su organizovali Top Model odučili da se upravo Sita nađe u žiriju. Ona je objavila fotografije sa kastinga, a dole ispod pogledajte kako se ona snašla u ovoj ulozi:

Happytv.rs
Foto: Facebook/Sita Ahmiceva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter