Izvor:
12.05.2016 u 17:16
0

VELIKI PREOKRET U „PAROVIMA“: Gasttozz odustao od…

Nenad Marinković Gasttozz je već nekoliko meseci u najgledanijem rijalitiju "Parovi", pa nije ni čudno što često menja raspoloženje. On je u početku bio srećan i zadovoljan jer je njegova devojka Zorica Dukić bila pored njega u luksuznoj vili, međutim ona je pre nekoliko meseci napustila rijaliti.

Gasttozz je sinoć posle žurke bio u dvorištu. On je pušio cigaretu i razmišljao naglas.

E, Nenade moj. Koja si ti budala. Toliko vremena je prošlo, a ti si još uvek ovde. Vreme prolazi. Dani, godine, za tren oka – govorio je Marinković, a potom je pušio cigaretu.

On je pričao sam sa sobom kako ne zna šta traži u rijalitiju, iako skoro uvek govori da će ponovo pobediti i uzeti duplu krunu. Takođe je spomenuo i majku Gocu koja mu neizmerno nedostaje, ali i Zoricu.

Dok ona luta, ja sam ovde zatvoren. Tako ti i treba, Nenade. Odustajem od takvog Nenada, vraćam se u onog pravog, da uzmemo tu duplu krunu, pa da idemo kući – prekorio je Gasttozz samog sebe.

On je više puta istakao da je previše osetljiv i emotivan, a posebno kad priča sa ljudima koje voli, pa će zato od sada biti jak i nastaviće da se bori kao i pre.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter