Izvor:
12.12.2016 u 19:23
0

Radača pozvao Burazengije da odaju poslednju počast MAMA GOCI: Evo kada će biti SAHRANA i gde! (foto)

Smrt mama Goce je potresla i Gasttozzove fanove koji su mu masovno izjavljivali saučešće na društvenim mrežama, ali najviše njegove najbliže. Ona je iznenada preminula od infrakta i nažalost nije dočekala da joj se za života ispuni velika želja – da bude baka.

Gasttozzz je po vesti o smrti majke odmah odleteo u Pariz kako bi završio papirologiju koja je neophodna da se Gocino telo dopremi u Srbiju. Njegov najbolji prijatelj i rođak Vladimir Radača kaže za da će sahrana biti u četvrtak u Svilajncu.

– S Gastozom sam se čuo dva dana pre nego što je Goca umrla. Dogovarali smo se oko njegovog novog spota. Njegovi fanovi su me zvali da provere da li mu je majka preminula. Odmah sam pozvao Nenada, ali mi se nije javio. Ponudio sam se da finansijski pomognem dok je Nenad u Parizu i organizujem sve oko pogreba. Za svog brata sam tu za sve što treba. Borio se da uspre, da bi majku vratio iz Francuske. I evo, sad kada je stekao sve uslove, nije im se dalo da uživaju – kaže Radača.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter