Izvor:
12.05.2016 u 19:13
0

„PAROVI“, ČUVAJTE SE: Stiže najveći GREŠNIK u vilu!

Marko Kovačević poznatiji kao Grešnik je potencijalni kandidat zabavno – humorističkog programa "Parovi" koji će se nadmetati u "Audiciji" sa ostalim takmičarima kako bi omogućio sebi ulazak u luksuznu vilu.

Marko je iz Nove Pazove i želi da se dobro zabavi.

Zanimljiv sam, tako bar kažu. Volim da se zezam, ali i želim da me vide svi. Učestvovao sam u nekim emisijama, pa neka se ljudi sada malo podsete mene. Nemam više devojku, prevario sam je, zato me i zovu Grešnik. Spreman sam na sve u vili, pa i na seks – rekao je Marko.

Atraktivni momak je otkrio koji učesnici mu se dopadaju.

Dopadaju mi se Zmaj od Šipova i Maca, ona je moja zemljakinja. Favorita nemam, ali eto, njih dvoje su okej. Gasttozz mi uopšte nije zanimljiv kako svi misle, a Ružica mi je jako čudna – bez dlake na jeziku otkrio je on.

Mi mu želimo puno sreće, a videćemo kako će "Parovi" reagovati kada ga budu videli s obzirom da ima više od dvadeset tetovaža, ali i da je u odličnoj formi.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter