Izvor:
13.12.2016 u 03:42
0

Zbog majčinih reči Gasttozz se hvatao za glavu: Pokojnoj Goci je bila draža Maca Diskrecija nego ONA!

Rijaliti ljubav o kojoj se najviše pričalo u Srbiji verovatno je ona između Nenada Marinkovića Gasttozza i Zorice Dukić. Započeta je u "Parovima" i odmah je bila u centru pažnje.

Iako su mnogi sumnjali da će oni toliko potrajati, ali prva ljubav "Parova" traje do danas kada je Nenada Marinkovića i njegove najbliže potresla iznenadna vest o smrti njegove majke Gordane Goce Marinković koja je pronađena mrtva u stanu u Parizu.

Odnos Gasttozzove majke i njene potencijalne snajke bio je veom buran i ne baš prisan. Posle smrti Gordane Marinković, takve priče je još više podgrejala Gastozova sestra po ocu koja mu je poručila da "pokojnoj majci dođe sam".

Ako se vratimo u april prošle godine kada je rijaliti veza još bila mlada, jednom prilikom se Goca uključila u program "Parova", a ukućane je posebno zanimalo da li joj se više dopada Maca Diskrecija ili Tijana Ajfon sa kojima je bio pre Dukićeve. Ona je odgovorila da joj je ipak draža Diskrecija, zbog čega se Gasttozz uhvatio za glavu.

Gordana je uvek davala prednost drugim devojkama sa kojima se muvao Nenad u rijalitiju, a upoznala se sa Macom sa kojom je ostvarila dobar kontakt.

Srbijadanas
Foto: Srbijadanas

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter