Izvor:
13.12.2016 u 04:45
0

Prerano napustila ovaj svet: Ovo je Goca želela više od života, ali NIJE DOČEKALA!

Majka Nenada Marinkovića Gasttozza preminula je pre nekoliko dana u stanu u Parizu gde je pronađena u petak 9. decembra. Vest da je mama Goca preminula, rastužila je sve bivše učesnike rijalitija "Parovi", koji su je dobro poznavali.

Goca je svom sinu bila najveća podrška dok je boravio u rijalitiju, a često se i uključivala uživo u program kako bi Nenadu uputila reči podrške.

U jednom intervjuu Goca je istakla da bi najviše volela da postane baka.

Svi misle da je Nenad neozbiljan i da se samo šali, ali to nije istina. On je jako sazreo i ja sam ponosna na njega. Volela bih da mi podari unuče, nije bitno da li je muško ili žensko, samo da je živo ili zdravo – rekla je tada Goca.

Nažalost, voljena mama Goca nije dočekala da dobije unuče.

Happytv.rs
Foto: Instagram/gasttozz.official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter