Izvor:
13.12.2016 u 15:01
0

Gasttozzov OTAC ŠOKIRAO izjavom: Goca NIJE UMRLA!

Nenadova mama Goca će biti sahranjena u četvrtak u Svilajncu.

Iznenadna smrt majke Nenada Marinkovića Gasttozza nije pogodila samo njega nego i celu bližu, ali i dalju familiju. Pored rijaliti i Jutjub zvezde, neutešan je i njegov otac Svetislav Sinđelić Đuro, koji još ne može da poveruje da je njegova bivša supruga preminula, a za koju ima samo reči hvale.

Goca nije umrla, živeće sa nama sve dok je nas. Vi ne znate kakva je to žena bila, šta da vam kažem kada su je obožavala i moja deca iz drugog braka. Cenila su je i poštovala. Goca je sunce moje koje će zauvek da nas greje. Kako da mi ne bude teško – rekao je za Srpski telegraf otac bivšeg učesnika rijalitija "Parovi". On je dodao da poslednja dva dana dolaze ljudi u njegovu kuću i izražavaju mu saučešće.

Đuro će u četvrtak u Svilajncu ispratiti bivšu suprugu Gocu na večni počinak.

Naravno da ću da idem na sahranu. To je najmanje što je zaslužila – dodao je Svetislav.

Gordana Goca Marinković je iznenada preminula u sredu nakon srčanog udara. Nju je dva dana potom u stanu u Parizu pronašla prijateljica, a Gasttozz završava papirologiju kako bi njeno telo bilo transportovano u Srbiju.

Srbijadanas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter