Izvor:
13.12.2016 u 16:03
0

Gasttozz po prvi put nakon MAMINE SMRTI: Evo koga je okrivio za to što Goca nije više sa nama i šta neće SEBI OPROSTITI!

Nenad je na šokantan način priznao sve prijateljima.

Nenad Marinković Gasttozz, posle iznenadne smrti svoje majke Goce u Parizu, ne može sebi jednu stvar da oprosti, i to je priznao svojim prijateljima.

Gasttozz, naime, ne može da prežali što je dozvolio da se ona, posle promocije njegove pesme u Beogradu, vrati u Francusku.

Ja sam kriv za njenu smrt. Znao sam da nije trebalo da ide iz Beograda. Sada bi sve bilo drugačije. Da sam rekao rečenicu ili dve više, možda bih je ubedio da ostane ovde. Sada je kasno za sve. Moje majke nema više – pričao je Gastoz prijateljima, a prenosi Kurir.

Njegova majka je, podsetimo, preminula u sredu od infarkta. Pronašla ju je koleginica, dva dana kasnije.

Srbijadanas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter