Izvor:
13.12.2016 u 23:58
0

Družila se sa Zoricom i Nenadom, a onda su ŽESTOKO ZARATILI: Jedino ONA nije Gasttozzu izjavila saučešće!

Pevačica Mima Novaković boravila je u četvrtoj sezoni rijaliti programa "Parovi", a iako je bila samo tri nedelje, stekla je dovoljno prijatelja i obožavatelja koji su je podržavali na društvenim mrežama.

Naime, Mima se na samom početku sprijateljila sa Gasttozzom i Zoricom, nekoliko dana pre nego što je ispala, njih troje su se posvađali, a Mima se čak priklonila Ružici Veljković.

Ipak, fanovi su očekivali da će Mima izjaviti saučešće Gasttozzu povodom smrti njegove majke Goce, međutim pevačica se nije oglasila, pa da li je to uradila lično, ne znamo, ali ako je mogla Ružica, može i ona.

Happytv.rs
Foto: Facebook/Mima Novakovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter