Izvor:
12.05.2016 u 23:46
0

KRUNIĆEVA SE PONOVO OGLASILA: „Jedine stvari koje me sada drže na nogama su…“!

Nakon što je napustila vilu "Parova" Jelena Krunić se često oglašava na društvenim mrežama. Tako je i ovaj put napisala status na svom Fejsbuk profilu.

Pozdrav iz kišnog Čačka! Nemojte da vam vreme kvari raspoloženje! Nemojte da vas tuđe izdaje i lažna optuživanja lome duh!!! Ljudi će uvek pričati, kao što rekoh, i najbliži ćete izdati, nemojte misliti da neće. Ali ne posustajte! OPTIMIZAM, LJUBAV i VERA, jedine stvari koje su mi sada oslonac i drže me trezvenu na nogama!!!! Ne predajte se nikada, pa čak ni onda kada vam kažu da gore ne može. Onda imajte samo jedno u vidu a to je da bolje uvek može od tog! I mora!!! VOLI VAS KRUNIĆKA!– napisala je Jelena.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/ Jelena Krunic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter