Izvor:
28.12.2016 u 00:52
0

Atina Ferari bez dlake na jeziku: „U vili nedostaje GASTTOZZ, ali će ipak POBEDITI…!“

Igračica Atina Ferari gost je emisije "Upoznajte Parove", a samo za happytv.rs prokomentarisala je petu sezonu rijaliti šoa "Parovi" koji je startovao pre dva dana.

– Za sada su mi dobri moji prijatelji iz spoljnog sveta Miki Mećava i Zoran Manijak. Tijana Ajfon jeste malo priglupa devojka, ali ona u principu ima dobru dušu. Čula sam za Meduzu, ali kakva Meduza, ona bi trebala da ujeda, da bude opasna, a nije – rekla je Atina, a zatim otkrila da li bi ušla u luksuznu vilu.

– Ušla bih u petu sezonu ako bi mi produkcija ponudila honorar koji prosto ne bih mogla da odbijem, ali ovako ne. Dole svakako nedostaje Gasttozz, bez njega ovo nije isti šou, ali bih volela da ga vidim bez Zorice. Bez Slađe ništa takođe, meni je ona uvek bila okej, bila mi je jedan od favorita, tako da mislim da je ovaj put titula njena. Ona se dobro borila. Miljana je inteligentna, uopšte nije glupa. Okej je, malo voli da smara, da šalje poruke po Fejsbuku, ali je okej – zaključila je bivša učesnica rijalitija.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter