Izvor:
03.01.2017 u 04:48
0

Napravila kardinalnu grešku: Ružica RASKINULA sa dečkom, a RAZLOG će vas ZAPREPASTITI! (video)

Bivša modelsica Ružica Veljković gostovala je večeras na Happy televiziji u emisiji "Upoznajte Parove".

Ona je napravila pravi spektakl u studiju, a pojedini ukućani kao što su Vesna Rivas, Dalila Mujić, pa i Anamarija Džambasov našli su se u nebranom grožđu nakon nekih Ružičinih reči.

No, pre nego što je ušla u studio, pobednica četvrte sezone najpopularnijeg rijaliti programa "Parovi" dala je intervju samo za happytv.rs, pa je tom prilikom otkrila da više nije u ljubavi sa dečkom.

Što se tiče momka, ne želim više da pričam, upropastio me je. Čestitao mi je Novu godinu i bilo mi je veoma drago, napravila sam neku malu glupost, ali eto, videćemo šta će da se desi dalje, to nije kraj. Nadala sam se da će uspeti, trudila sam se, pokušala sam da se sklonim od medija, njemu je to smetalo. Šta ću, ja ne mogu da se menjam – priznala je ona.

Pogledajte njen intervju u videu:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter