Izvor:
03.01.2017 u 19:45
0

Pravi spektakl vas očekuje večeras: U „Parove“ ulazi Miloš Bojanić!

Pevač i dokazan rijaliti igrač, Miloš Bojanić, večeras, u 21 sat ulazi u najluksuzniju vilu na Balkanu.

Mada se dugo pričalo da će ovaj pevač ući u rijaliti „Parovi“, večeras će se to konačno i dogoditi. Kakvi su uslovi ulaska Miloša Bojanića, produkcija za sada drži u tajnosti, kao i to kakav je angažman sa njim dogovoren.

– Možemo samo da vam kažemo da će se Bojanić ovog puta pojaviti u sasvim drugačijoj ulozi i verujemo da će se gledaocima to dopasti – kažu u produkciji.

Uz Miloša Bojanića, večeras će u vilu ući i specijalan gost,koji če svojom pričom dodirnuti mnoga srca, koja su se našla u pošasti kakva je – sekta! On će detaljno opisati kako se mladi vrbuju u sekte, šta se od njih očekuje i kako dolaze u situaciju da više nema izlaza. Ovim potezom, definitovno, Hepi televizija pokazuje da rijaliti program nije samo zabavno humoristički, već će gledaoci biti u situaciji da učestvuju u razotrkivanju velikih društvenih problema, poput najezdi sekti, nasilja u porodici, kocke…

Parovi“ su počeli pre nedelju dana i već su izbili u vrh gledanosti.

Happytv.rs
Foto: Facebook/milosbojanic.drugiprofil

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter