Izvor:
03.01.2017 u 21:58
0

Fanovi zabrinuti za Gasttozza: Pokušava da sakrije tugu, ali oči su ga odale! (foto)

Nenad Marinković Gastozz obajvio je nedavno na svom Facebook profilu fotografiju koja je zabrinula njegove mnogobrojne fanove.

Znamo da je ovaj period bio jako težak u njegovom životu. Proživeo je veliku tugu, ali uprkos tome on se bori i nastavlja svoj život.

Mnogi su ga osuđivali što je brzo nastavio sa nastupima, ali samo on zna kako mu je i šta kako želi da se bori sa svojim životnim teškoćama, tako da mesta osudama nema. Međutim njegovi pravi fanovi uvek ostaju uz njega i pružaju mu bezuslovnu podršku.

Tako su u brojnim komentarima ispod ove fotografije fanovi ostavljali poruke poput ,,ne daj se", ,,samo napred", ,,glavu gore"… Prepoznali su tugu u njegovim očima i znaju da su reči ljubavi i podrške nešto što će Gasttozzz-u sigurno značiti.

Happytv.rs
Foto: Facebook/gstzmusicofficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter