Izvor:
12.01.2017 u 18:59
0

Sprema se VELIKI HAOS u vili: Ljuba Pantović ima KECA U RUKAVU koji će UNIŠTITI Vesnu Rivas!

Učesnica pete sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Aleksandra Subotić, stalna je meta napada pojedinih ukućana, a posebno Vesne Pajić Rivas.

Zbog toga je Ljuba Pantović, Aleksandrina mama odlučila da i ona uđe u najpopularniju vilu na Balkanu i zaštiti svoju ćerku.

Otkako Vesna Rivas stalno napada njenu ćerku, ona nastoji da im se što pre pridruži u vili. Iz dana u dan sve je nervoznija dok gleda rijaliti, jer joj je jasno da Vesna obleće oko njene ćerke kao grabljivica. Pritom, Aleksandra je uopšte nije izazivala niti provocirala, ali Rivasovu to ne sprečava da je konstantno minira – priča izvor blizak kik-bokserki i objašnjava:

Ljuba odlično zna zašto Vesna to radi, jer je upravo ona uništavala psihički. Ljuba je sigurna da će Vesna bukvalno pobeći iz vile kada je vidi, i kaže da ima keca u rukavu kojim će je uništiti. Sahraniće je, bukvalno će je sahraniti, baš onako kako je Aleksandra rekla. Platiće što je napala njenu ćerku, ali sve legalno i psihički, bez fizičkog nasilja – otkriva izvor blizak Pantovićki, i nastavlja:

Ljuba zna strašne stvari o Vesni i njenoj porodici, o kojima ova i ne sanja, a u pitanju ozbiljni problemi koje će obelodaniti i tako je psihički uništiti. Ona to nikada ne bi radila, ali pošto Vesna sama čačka mečku i napada joj dete, moraće! – završava izvor.

Ovim povodom kontaktirana je i Ljuba, koja nije želela da priča na tu temu.

Ja šta kome imam da kažem, to uradim kada gledam u oči, a ne preko medija ili nekog drugog. Sve ćete videti samo malo budite strpljivi – kaže Ljuba.

Kurir stars
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter