Izvor:
13.01.2017 u 20:17
0

Isplivao prljav veš: Otkriveno da je Dalila bila u BRAKU, ali je muž oterao zbog…

Učesnica pete sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Dalila Mujić, imala je jako buran život, koji ne želi da iznosi u javnost.

Denis Račić Afrika odlučio je da dođe na našu audiciju i da uđe u "Parove" i otkrije sve tajne nekadašnje drugarice Dalile Mujić.

On je rekao da se bavi prostitucijom u Švajcarskoj, a ljude laže da radi kao krupije u kazinu. Laže da joj roditelji drže lanac trgovina, ljudi imaju trafiku dva sa dva, nemaš gde da se okreneš u njoj. Njena porodica svima preti, jer se plaše da njihove tajne ne dospeju u javnost. Takođe krije i brak iza sebe, pre oko tri godine udala se u Austriju za papire, ali samo nakon tri meseca taj muž ju je oterao jer je bila agresivna i pila je svaki dan, pa joj je propao i taj plan.

Denis nam je isprilao i to kako su se on i Dalila upoznali, kao i to kako je zatekao na gomili sa četvoricom muškaraca.

Dalila i ja smo se upoznali na Vlašiću, bili smo zajedno na zimovanju, gde nas je oboje povezao jedan biznismen. Tamo ti je bila atmosfera samo jaši, svi smo naši. Ja sam bio u drugoj sobi i kada sam se vratio u naš apartman, zatekao sam Dalilu s četvoricom na gomili – kaže Denis.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter