Izvor:
18.01.2017 u 01:11
0

U vili je nastao HAOS: Evo kako je Kristijan Golubović odgovorio na sve PROZIVKE ukućana! (VIDEO)

Večeras u emIsiji "Upoznajte parove" voditeljka Jovana Jeremić priredila nam je pravi spektakl.

Kristijan Golubović, kontraverzna javna ličnost koja je svojim izjavama napravila haos u vili, vratio se u žižu pažnje ponovo, svojim direktnim javljam iz zatvora. Odlučio je da odogovri na sve prozivke od prošlog puta.

"Ja ne moram trulim na robiji. Robije u srbiji nisu to što su oni umislili već su to normalna i humana mesta. Imamo sony ,tv plazmu, civilnu garderobu ,hrana po ukusu, fudbal ,košarka, telefonski poziv a uskoro i tuševe u sobi. Do kraja imam 2 godine i 6 meseci a ne 6 godina kako lupeta Aleksandra. Eto mene kod vas u emisiji pre nego što se peti serijal završi."

Pogledajte video:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter