Izvor:
19.01.2017 u 00:30
0

„Upoznajte Parove“ otkriva: U emisiju dolazi dečko najintrigantnije učesnice, a ono što je spremio za nju oboriće je sa nogu!

Večeras od 18:30h, voditeljka i novinarka Jovana Jeremić, sprema novo iznenađenje kako za učesnike tako i za gledaoce emisije "Upoznajte parove".

"Upoznajte Parove", svojim prethodnim izdanjima su nas već navikle na stalne ekskluzive i velika iznenađenja, pa će se tako nastaviti i večeras.

Voditeljka Jovana Jeremić, ponovo će u studiji biti sa fenomenalnim gostima koji će komentarisati ponašanje učenika u vili, ali im i postavljati pitanja.

Naravno, to neće biti sve, jer će jedan gost, u vili dovesti atmosferu do usijanja kada otkrije šta planira da uradi sa svojom devojkom u budućnosti.

Večerašnji gosti su pevač Igor Todorović poznatiji kao Dr Iggy, dečko Jelene Krunić Daniel Daki Savić, novinar Ivan Gajić i glumac Šaša Pantić, koji dolazi da pruži podršku Mikiju Mećavi.

Jedno od pitanja će biti, da li je istina da Daniel planira da zaprosi Jelenu Krunić dok je ona u vili.

Biće ovo još jedno veoma uzbudljivo veče uz "Upoznajte Parove", zato ostanite uz Happy televiziju od 18:30h.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter