Izvor:
19.01.2017 u 03:39
0

Produkcija Hepi televizije prevazišla sva očekivanja: U vili se pojavio misteriozni takmičar, evo ko je on!

Produkcija Hepi televizije prevazišla sva očekivanja, regularan lovac na 100.000 – igrač kojeg niko ne vidi.

Kad je Bojana Ristivojević najavila da gledaoce rijalitija „Parovi“ očekuje neverovatno iznenađenje, velika ekskluziva, sa kakvom se nisu susreli, svi su počeli da licitiraju o kome se radi.

U Jutarnjem programu, međutim, iznenada se uključio neko mutiranim glasom i najavio svoje dalje učešće u borbi za 100.000 evra!

Ovo je samo proba – rekao je skriveni takmičar, najavljujući haos. –Ja vidim svaki deo vile i čujem sve što govorite. Od večeras ćete videti šta znači borba za ogroman novac. Sve ću vas raksrinkati!

Kako ćete se boriti, a niste u vili? – pitala je voditeljka Jutarnjeg programa.

Imam specijalan ugovor sa produkcijom. Dobar sam pregovarač i koristim sva prava za koja sam se izborio! Ne možete mi ništa! A ja vama mogi sve! Mogu da nominujem!

Na ove njegove reči su se nasmejale Slađana Petrušić, Miki Mećava i Zoran Manijak, a zatim su mu poruli:

Za tri dana ćeš nestati iz vile, misteriozno, kako si došao! I nominovaćemo I mi tebe!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter