Izvor:
20.01.2017 u 03:02
0

Otkriće sve detalje veze sa Ljubom i njenom ćerkom: Čabarkapa večeras u „Parovima“ uzvraća udarac svima!

Večeras, od 22,30 očekuje se veliki rasplet Čabarkapa – Kristijan.

Direktno iz beogradskog Okružnog zatvora, Aleksandar Čabarkapa odgovara na prozivke Kristijana Golubovića, ali i Karađorđa Subotića, Ljube Pantović.

U zabavno humorističkom programu “Parovi” Čabarkapa, večeras, od 22,30 tek će nastati haos, kad Aleksandar Čabarkapa ispriča detalje o svojoj vezi sa Aleksandrom, da li je istina da je bio sa Ljubom Pantović, zbog čega je u sukobu sa Karađorđem Subotićem i šta poručuje učesnicima “Parova”.

Čabarkapa će večeras ds otkrije I druge dugo čuvane tajne podzemlja. U jednom trenutku, Kristijan Golubović oglasiće se I ispričati kako je upoznao Ljubu Pantović.

Pratite Happy televiziju i saznajte prvi!

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter