Izvor:
20.01.2017 u 03:43
0

KLANOVI u „Parovima“: Evo ko se podelio protiv koga!

Logično je da se nekadašnji učesnici rijalitija grupišu I kao seniori osećaju se važniji u odnosu na nove učesnice, ali Dalila Mujić i Tijana Ajfon su preozbiljno shvatile svoje uloge rijaliti glumica, zbog čega su se okrenule protiv svih devojaka u vili “Parovi”.

Dalilina netrpeljivost prema Branki Okuki ide do te mere, da ne želi ni da sedi sa njom u istoj prostoriji, jer se stalno svađaju. Na Dalilinu stranu potpino je stala Tijana, koja koristi svaki trenutak da šikanira Kseniju Kranjc.

Najveća netpreljivost učesnica prošle sezone Parova, Dalile, Tijane, pa I Vesne Rivasoseća se prema takmičarkama rijalitija “Snajke”, Aleksandri Subotić, Teodori Radoičić, Aleksandri Krstić, a smeta im i Milutin Radosavljević Mili.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter