Izvor:
22.01.2017 u 18:56
0

Kristina posramljena: Evo šta je rekla o svom snimku za odrasle i o tome što je delila istog čoveka sa Ružicom Veljković!

Kristina Spremo se sinoć ponovo našla u "nebranom grožđu".

Sedela je na vrućoj stolici a novinari nikako nisu imali milosti i sva pitanja su direktno ciljala u metu.

Naravno, jedno od pitanja je bilo vezano za njen porno snimak koji je procureo u medije.

Kristina je rekla da ona nije znala da taj snimak postoji jer je kamera krišom snimala. Takođe ona je naglasila da nikako nije želela da to procuri u javnost.

Čovek sa kojim je Spremo na snimku jeste isti onaj sa kojim su bile i Ružica Veljković i Anastasija Buđić.

Zbog njega je dobijala preteće poruke od Anastasije, a kada ju je Vesna pitala zbog čega se uopšte upuštala u odnos sa njim, Kristina nije znala odgovor.

Jedino što je izjavila jeste da je on oženjen i ima decu ali je za njom izgubio glavu, kupovao joj razne preskupe poklone i nije mogla da ga se otarasi.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter