Izvor:
26.01.2017 u 02:30
0

MEDUZIN dečko se uključio u vilu: Nakon što mu je SANDRA poručila OVO, usledio je delirijum!

Sandra Meduza najveća je rijaliti senzacija u petoj sezoni "Parovi".

U emisiji "Upoznajte parove" javio se Meduzin momak Fabijan, koji je sve ostavio sve bez teksta.

Sandrin momak nije mogao da sakrije zadovoljstvo povodom učešća svoje devojke u rijalitiju:

– Prezadovoljan sam, ona tamo služi za primer. Osvojila ponašanjem, stavom, jako mi fali. Ja se bavim sportom i ona mi puno znači jer mi je pružila podršku za ceo život. Ja je podržavam da ostane u rijalitiju, ja sam tu i čekam je da izađe koliko god da ostane i volim je puno. Ona je primer za sve tamo, video sam iako ne stižem redavno da pratim. Nije zato što je moja devojka, ali je normalna za razliku od ostalih – rekao je Fabijan iz Novog Sada.

Učesnica je poručila svojoj jačoj polovini:

– Nedostaješ mi, želim da izađem samo zbog tebe. Jedva čekam da izađem i da se razvalimo onako, on je dečko koji je savršen za mene – rekla je Meduza i nasmijala sve u studiju.

Da saznate najaktuelnije detalje iz najaktuelnije vile posetite happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter